> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Wat is Motorblog.nl?
Op Motorblog.nl vind je een groot aanbod producten voor je website online. Onze site is een verzameloverzicht van allerlei producten voor je motor (bijvoorbeeld motorkleding, motoraccessoires, motoronderdelen maar ook navigatie voor je motor) die online te koop zijn bij verschillende webshops. We zijn dus zelf geen winkel en verkopen zelf geen producten, maar linken je alleen door naar de shop waar je het product voor je motor kan aanschaffen.

Hoe kan ik een product voor mijn motor bestellen?
Wij verkopen zelf geen producten voor motoren, wij sturen je alleen door naar verschillende webshops die de producten verkopen. Als je een mooi product hebt gevonden op Motorblog.nl, klik je op de knop (Naar de webshop >>) om naar de webshop te gaan waar het product wordt verkocht.

De prijs klopt niet, hoe kan dit?
Staat er een andere prijs bij de verkopende webshop dan bij ons? We krijgen de prijsinformatie door van de webshops en zijn dus afhankelijk van die informatie. Als de informatie op Motorblog.nl anders is dan de informatie op de website van de webshop die het product verkoopt, is de informatie op de website van de verkopende webshop leidend.

Wat zijn de levertijd en verzendkosten?
Op Motorblog.nl staan producten voor je motor verzameld van heel veel verschillende webshops en de levertijd en verzendkosten verschillen per webshop. Deze informatie vermelden we naast ieder product op Motorblog.nl zodat je dit weet voordat je naar de webshop doorklikt.

Kan ik adverteren op Motorblog.nl?
Jouw webshop ook op Motorblog.nl? Met producten uit jouw webswhop in de productzoeker, met een banner of misschien wel een review met jouw naamsvermelding? Op onze pagina over adverteren vertellen we je meer over de mogelijkheden en hoe je het beste contact op kunt nemen.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op via:

Motorblog.nl

Noordeinde 18A

2514 GH Den Haag

Mail: info@motorblog.nl

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.