> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Paddockstands

Als je jouw motor gaat onderhouden, is het wel zo prettig om de motor goed neer te kunnen zetten zodat je overal goed bij kunt komen. Met de beste paddockstands kun je niet alleen goed bij de wielen, maar is het ook mogelijk om bewegende delen in te vetten met smeermiddelen. Voordat je op pad gaat met de motor is goed onderhoud belangrijk: met de juiste producten en accessoires maak je deze klus een stuk makkelijker. Een paddockstand biedt in ieder geval veel gemak. Ook andere onderdelen nodig? Bekijk dan de pagina smeermiddelen om alles aan te schaffen voor het onderhoud van je motor.

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Winkel MB
Prijs

Type Paddockstands

Paddockstands zijn L-vormige toestellen waarmee je de motor als het ware kunt optillen. Het korte deel van de L wordt onder de motor geschoven, vervolgens vallen de haken aan de motor en de steunen op de bok in elkaar. Door aan een handvat aan het einde van de L te trekken ontstaat er een hefboomeffect. Een paddockstand, ook wel een motorbok genoemd, is ideaal om het uitvoeren van onderhoud makkelijker te maken. Het wiel poetsen, de motor afstellen of bewegende delen invetten gaat een stuk makkelijker met de paddockstand. Bij een grand prix of motorsport zie je dan ook altijd paddockstands waar motors voor de start op bevestigd zijn voor het uitvoeren van het laatste onderhoud.


Het gebruik van paddockstands maakt service- en schoonmaakwerk aan de motor een stuk makkelijker. Wil je verzekerd zijn van een glanzende motor? Kijk dan op de pagina poets- en schoonmaakmiddelen voor de beste producten, speciaal voor het reinigen van de motor. Er zijn verschillende soorten paddockstands, met en zonder wieltjes. Wieltjes bieden als voordeel dat je de motor in alle posities kunt rijden, zonder dat dit veel moeite kost. Bekijk hier alle paddockstands en kies voor topkwaliteit. Ook jouw motor goed smeren? Op de pagina motorolie vind je alles wat je nodig hebt!


289 Paddockstands geselecteerd

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.