> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Motorprotectie

Het aanschaffen van motorprotectie is ideaal wanneer je op zoek bent naar manieren om extra veiligheid en bescherming te creëren. Protectoren hebben een grote invloed op de mate van veiligheid die jij op de motor ervaart. Je kunt met motorprotectie voor nog meer veiligheid zorgen. Of je nu op zoek bent naar protectie voor de schouders, de heupen of knieën: protectoren zijn er voor de kwetsbare lichaamsdelen. Op deze pagina vind je alle motorprotectie, waardoor het nog makkelijker is om snel te vinden wat je zoekt.


Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Winkel MB
Prijs

Type Motorprotectie

Bescherming is een van de belangrijkste aandachtspunten als het gaat om motorrijden en de aanschaf van motorprotectie is dan ook niet voor niets zeer belangrijk. Het gaat om losse protectoren die je gemakkelijk in je jas of broek kunt plaatsen. Zo kun je heel makkelijk beschermingspads voor schouders, ellebogen, knieën of rug in de motorkleding plaatsen. Als je valt, zullen de protectoren de eerste klap opvangen en is de kans dat je iets breekt een stuk kleiner. Met de protectoren van topmerken als Alpinestars en REV’IT is het altijd mogelijk om te vinden wat bij jou motorkleding past.


De waarde van goede motorprotectie is groot. Je zorgt hiermee in de eerste plaats voor optimale bescherming bij ongevallen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom wordt het ook sterk aangeraden om voor goede bescherming te kiezen. Daarnaast ben je verzekerd van extra comfort en gemak: je kunt de protectoren ook altijd weer uit de jas of broek halen. Zo bepaal je voor iedere rit zelf of je de protectie gaat gebruiken of niet.


Met de beste motorprotectie op een plek ben je altijd in staat om te vinden waar je naar op zoek bent. Op deze manier kun je jouw motoruitrusting helemaal naar wens aanschaffen. En om je uitrusting helemaal compleet te maken, kun je ook alle andere benodigdheden hier vinden. Ben je op zoek naar een goede jas? Bekijk hier de pagina van motorjassen!


590 Motorprotectie geselecteerd

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.