> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Motorpakken

Motorpakken creëren de optimale bescherming voor op de motor! Het dragen van beschermende kleding op de motor is niet verplicht, maar wordt wel sterk aangeraden. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en wanneer je valt zal de juiste kleding voor goede bescherming zorgen. Om er zeker van te zijn dat je precies vindt wat je zoekt, zijn hier de beste motorpakken al voor jou geselecteerd. Op deze manier wordt het een stuk makkelijker om een goede keuze te maken. Bekijk hier alle motorpakken van topmerken als REV’IT, Hein Gericke en Rukka en wees verzekerd van topkwaliteit.

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Winkel MB
Meer
Prijs

Type Motorpakken

Met motorpakken in diverse uitvoeringen is het altijd afhankelijk van je eigen voorkeur welk pak voor jou de beste keuze is. Uiteraard hangt je keuze ook af van het type rijder dat jij bent. Ben je op zoek naar een compleet pak? Dan bekijk je hier gemakkelijk het aanbod van 1-delige motorpakken. Dit zijn pakken die uit een geheel bestaan. Het voordeel hiervan is dat je meteen een broek en jas in een hebt. Broek en jas vormen het belangrijkste onderdeel van de bescherming van je lichaam.


Je kunt er ook voor kiezen om een kijkje te nemen op de pagina 2-delige motorpakken. Een 2-delig motorpak bestaat uit een motorbroek en een motorjas. Deze los van elkaar dragen en aan elkaar vast ritsen. Er zijn diverse modellen motorjassen en -broeken, waardoor het goed mogelijk is om ze in een duo aan te schaffen. Ze zijn dan op elkaar afgesteld en bieden samen de optimale bescherming voor op de motor.


Naast een motorpak kun je ook nog voor extra bescherming of warmte kiezen. Denk hierbij aan thermokleding voor onder de broek of extra protectoren die je in de jas kunt vastmaken. Een motoruitrusting maak je natuurlijk af met een goede set laarzen en een kwalitatieve helm.


11537 Motorpakken geselecteerd

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.