> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Zomer motorhandschoenen

Met zomer motorhandschoenen kun je tijdens de hogere temperaturen ook profiteren van optimale veiligheid. Wanneer je motor rijdt is het belangrijk om altijd goede handschoenen te dragen voor de beste bescherming van je handen. In de zomer wil je natuurlijk een paar handschoenen die beschermt, maar niet te warm is voor je handen. Hier vind je de beste zomer motorhandschoenen van topmerken als REV’IT, Alpinestars en Grand Canyon. Je bent zo in staat om voor de beste kwaliteit te kiezen, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen! Ontdek het complete aanbod!

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Winkel MB
Prijs

Type Zomer motorhandschoenen

Zomer motorhandschoenen zijn gemaakt van twee materialen: leer en textiel. Het leer zorgt voor de optimale bescherming van de handen, terwijl het textiel ervoor zorgt dat de stof ventilerend is. Het worden daardoor ook wel doorwaaihandschoenen genoemd, je slaat hiermee twee vliegen in één klap: goede bescherming en ventilatie zodat je handen niet gaan zweten. Je kunt ook op zoek gaan naar waterdichte zomer motorhandschoenen, die beschikken over een speciaal waterdicht membraan.


Bij zomer motorhandschoenen zijn beschermende delen aangebracht bij de knokkels en vingers: op deze manier ben je verzekerd van meer veiligheid op de motor. Op deze pagina kun je de verschillende typen motorhandschoenen met elkaar vergelijken en ben je in staat om de beste beslissing te maken. Kijk niet alleen naar materiaal, maar ook naar pasvorm en eventuele andere bijzonderheden. Wat voor type motorrijder ben jij? Er is altijd een paar handschoenen dat perfect bij jou past.


Ben je op zoek naar handschoenen waar je in de winter veel aan zult hebben? Ontdek de pagina winter motorhandschoenen om de beste kwaliteit handschoenen voor het winterseizoen aan te schaffen. Met het aanschaffen van goede kwaliteit zomer motorhandschoenen kies je voor de beste bescherming van je handen en polsen op de motor!


247 Zomer handschoenen geselecteerd

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.