> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Winter motorhandschoenen

Winter motorhandschoenen horen erbij als je in de winter ritten wilt gaan maken. De dagen worden korter en de temperaturen worden lager: toch is het nog steeds heerlijk om op de motor te stappen. Of je nu dagelijks naar je werk gaat op de motor of dat je in je vrije tijd gaat touren: goede winter motorhandschoen zijn een belangrijke aankoop. Je kiest hiermee niet alleen voor veiligheid, maar ook voor optimale warmte, en dat kun je wel gebruiken wanneer je in winterse omstandigheden op de motor stapt. Wil jij deze winter graag goede handschoenen? Neem dan eens een kijkje op de pagina met winter motorhandschoenen!

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Winkel MB
Prijs

Type Winter motorhandschoenen

Motorrijden in de winter heeft extra charme! Het dikke motorpak kan uit de kast en je bent er weer helemaal klaar voor om mooie ritten te maken in het winterse landschap. En omdat de winters in Nederland lang zijn, heb je volop mogelijkheden om te gaan touren. Als je graag op de motor zit is het zeker aan te raden om goede handschoenen te dragen. Winter motorhandschoenen zijn dan precies wat je nodig hebt.


Winter motorhandschoenen zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen. Een ding hebben alle handschoenen gemeen: ze bieden bescherming tegen elementen als wind, regen en sneeuw. Een goede motorhandschoen voor de winter is wind- en waterdicht en is voorzien van een thermolaag. Je kunt kiezen voor handschoenen van leer, textiel of een combinatie tussen deze twee materialen. Ben je op zoek naar extra warmte? Kijk dan eens op de pagina met verwarmde motorhandschoenen. Deze zijn ideaal voor temperaturen onder de 5 graden Celsius.


Bij een goede motorhandschoen staat veiligheid voorop, maar ben je ook verzekerd van comfort. De handschoenen bieden warmte, maar zijn ook dik genoeg om bescherming te bieden bij een val. Een ongeluk zit in een klein hoekje en je doet er dan ook goed aan om je handen goed te beschermen. Tour je vooral in de zomer? Kijk dan eens op onze pagina met zomer motorhandschoenen.


321 Winter handschoenen geselecteerd

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.