> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Verwarmde motorhandschoenen

Met elektrisch verwarmde motorhandschoenen kom je de winter wel door. Bij lage temperaturen kun je wel wat extra warmte gebruiken als je op de motor zit. Wanneer je regelmatig op de motor zit tijdens het winterseizoen is het dan ook zeker een aanrader om eens naar dit type motorhandschoenen te kijken. Bekijk hier het aanbod van verwarmde motorhandschoenen, zodat jij de beste keuze kunt maken! Met de keuze uit tal van kwalitatieve motorhandschoenen is het goed mogelijk om te vinden waar je naar op zoek bent. Warmte en veiligheid zijn geen overbodige luxe op de motor.

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Winkel MB
Prijs

Type Verwarmde motorhandschoenen

Waarin verschillen verwarmde motorhandschoenen van normale motorhandschoenen voor de winter? Op de koudere dagen zijn de dikste winter motorhandschoenen vaak nog niet voldoende. Ze zullen je handen niet beschermen tegen de koude wind: verwarmde motorhandschoenen worden elektrisch aangedreven via de accu van je motor. Hierdoor is het altijd mogelijk om gebruik te maken van verwarmde handschoenen op de motor. Ben je een echte doorrijder op de motor? Dan zijn deze handschoenen zeker een aanrader.


De voordelen van verwarmde handschoenen zijn bekend: ze blijven je handen verwarmen, ook als de temperaturen zeer laag zijn. Door de snelheid op de motor voelt de temperatuur nog lager aan. En om te voorkomen dat je minder comfortabel op de motor zit, is het dragen van verwarmde handschoenen een belangrijke factor om dit te verbeteren. Het is daarnaast ook goed voor de doorbloeding van je handen. De meeste verwarmde handschoenen zijn ook voorzien van een membraan voor het creëren van bescherming tegen water en wind.


Waar moet je op letten bij het uitzoeken van elektrisch verwarmde motorhandschoenen? Kijk onder andere naar de aansluitmogelijkheden, de aanwezigheid van bescherming tegen wind en regen, bescherming van de handen bij ongevallen en de aanwezigheid van een handig controller waarmee je zelf de temperatuur van de handschoenen instelt.


74 Verwarmde Handschoenen geselecteerd

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.