> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Motorbroeken leer

Tijdens het motorrijden wil je natuurlijk 100% veiligheid, vooral als je veel op de weg zit. Motorbroeken leer vormen hierin een echte uitkomst: leer is dan ook niet voor niets een van de beste materialen voor een goede motorbroek. En om jouw zoektocht naar een leren motorbroek nog makkelijker te maken, vind je hier een ruim aanbod van de beste motorbroeken leer. Denk hierbij aan de broeken van topmerken als REV’IT, Bering en Alpinestars. Voor het eerst een goede motorbroek aanschaffen of een keuze maken voor een nieuwe broek? Bekijk hier alle motorbroeken!

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Winkel MB
Prijs

Type Motorbroeken leer

Motorbroeken leer brengen heel wat voordelen mee. Op de motor heb je behoefte aan goede bescherming en is het belangrijk om sterke broeken te dragen. Vooral als je met hoge snelheid over de weg gaat kun je wel wat bescherming gebruiken. Een leren motorbroek is dan precies wat je nodig hebt. Het materiaal leer staat bekend vanwege de optimale bescherming. Leer is 100% slijtvast en is daarnaast voorzien van protectoren op onder andere de knieën. Ook de pasvorm van leren motorbroeken is zeer goed.


Kies je voor een leren motorbroek? Dan zul je waarschijnlijk eerst nog wat moeten wennen aan de pasvorm. Deze is vrij strak en moet eerst wat uitrekken. Hoe vaker je de broek draagt, hoe makkelijker dit zal gaan. Na verloop van tijd ben je helemaal gewend en wil je niets anders meer! Een merk als REV’IT staat bekend om de zeer goede motorbroeken die perfect zijn voor de Nederlandse lichaamsbouw. Zo ervaar je nog meer comfort.


Ook als je op zoek bent naar een ander soort motorbroek heb je genoeg mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de pagina met textiel motorbroeken voor de beste kwaliteit broeken van textiel, waar je gemakkelijk je eigen broek onder kunt dragen. Zoek je liever een broek die je gewoon aan kunt houden? Bekijk dan eens het aanbod van Kevlar motorbroeken. Er is voor ieder wat wils!


13068 Leren Broeken geselecteerd

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.