> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Motor shirts

Wil jij optimaal comfort ervaren op de motor? Hier vind je alle motor shirts van de beste kwaliteit. Een rit maken op de motor is heerlijk, maar het wordt nog fijner als je kiest voor lagen. Het creëren van lagen begint bij het aantrekken van een goed shirt onder je pak. Hiermee kies je voor veiligheid, warmte en comfort. Het aanschaffen van een motor shirt is dan ook onmisbaar: hier vind je dan ook alle motor shirts op een plek. Zo wordt het nog makkelijker om een goede keuze te maken. Ben je op zoek naar extra warmte op de motor? Kijk dan eens op de pagina van motor thermokleding voor optimaal comfort.

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Winkel MB
Prijs

Type Motor shirts

Goede motor shirts bieden heel veel voordelen. Ze zorgen er in de eerste plaats voor dat je pak beter zit. Een shirt zit strak om het lichaam en biedt meer comfort dan wanneer je een motorjas direct op de huid aantrekt. Met een goed motor shirt is het daarnaast ook veel makkelijker om een motorjas uit te trekken. Verder bieden motor shirts ook de nodige extra warmte. Vooral wanneer je een pak aantrekt met verwarmende elementen zal een goed shirt ervoor zorgen dat de warmte in het pak blijft circuleren, waardoor je geen last hebt van kou op de motor.


Heb je het snel koud? Kies dan voor een lange mouwen shirt. Heb je niet zo snel last van kou of ga je vooral in de zomer ritten maken op de motor? Dan is het wel zo prettig om voor een shirt met korte mouwen te kiezen. Dit is ook een stuk handiger als je even wilt stoppen en ergens op een terras wilt zitten. Je kunt je motorjas dan eenvoudig uittrekken. Op deze pagina vind je een overzicht van alle motor shirts van topmerken als REV’IT en Dainese. Je kunt op deze pagina ook nog veel andere topmerken ontdekken: zo ben je verzekerd van een goede aankoop en ervaar je nog meer plezier tijdens je motorritten.


7877 Shirts geselecteerd

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.