> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Helmmutsen

Voor winterse ritten op de motor kun je wel wat comfort gebruiken: dit wordt onder andere geboden door helmmutsen. Deze speciale mutsen voor onder je motorhelm bieden warmte en comfort, maar zorgen er ook voor dat je motorhelm goed blijft zitten. Het is dan ook zeker aan te raden om een goede muts aan te schaffen. We hebben op deze pagina alle kwalitatieve helmmutsen voor je geselecteerd. Zo wordt het voor jou nog makkelijker om een goede helmmuts te vinden die aan jouw wensen voldoet. Ontdek al je opties voor een goede helmmuts. Een muts die ook jouw nek bedekt? Kijk dan op de pagina balaclava’s.

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Winkel MB
Prijs

Type Helmmutsen

Helmmutsen zorgen ervoor dat je winterse omstandigheden kunt trotseren! Motorrijden door een winters landschap is een ervaring op zich: je geniet optimaal van de prachtige natuur om je heen. En het is nog meer genieten als je je niet druk hoeft te maken om de kou. Als je over de snelweg gaat met je motor kan de koude wind aanvoelen als schuurpapier. En om dit te voorkomen is de aanschaf van een goede helmmuts onmisbaar. Hiermee creëer je warmte voor je hoofd, maar kies je ook voor nog meer draagcomfort van je motorhelm. Heb je nog een motorhelm nodig? Bekijk hier de pagina motorhelmen!


Je kunt verschillende soorten helmmutsen aanschaffen. Er zijn modellen die alleen het hoofd bedekken, maar je kunt ook kiezen voor helmmutsen met een extra lange achterkant voor bescherming van je nek. Tot slot zijn er ook balaclava’s, handige mutsen die je hele hoofd en nek bedekken: er zit alleen een opening aan de voorzijde. Zo behoudt je het optimale zicht, maar ben je wel verzekerd van warmte en comfort. Een goede helmmuts is niet alleen warm, maar ook vochtafdrijvend en sneldrogend. Ontdek jouw opties in het ruime assortiment van helmmutsen!


27 Helmmutsen geselecteerd

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.