> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Systeemhelmen

Optimale bescherming op de motor? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een systeemhelm. Goede systeemhelmen bieden niet alleen optimaal gemak, maar je krijgt als het ware ook 2 helmen in 1. Genoeg reden om te kijken naar het aanbod van deze helmen. Op deze pagina hebben we alle systeemhelmen voor je verzameld: zo wordt het voor jou nog makkelijker om een goede keuze te maken. De beste systeemhelmen van topmerken op één plek: hier kun je altijd vinden waar je naar op zoek bent. Kijk niet alleen naar de beste merken, maar vergelijk ook de kwaliteit en extra’s van de helmen. We helpen je graag met het maken van een keuze!

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Maat
Meer
Winkel MB
Prijs

Type Systeemhelmen

Een systeemhelm is als het ware een combinatie tussen een open helm en een integraalhelm. Het is onder andere mogelijk om het kinstuk naar boven te klappen: zo kun je jouw gesloten helm tot een open helm maken en andersom. Systeemhelmen zijn ideaal voor de echte toerrijders die veel van snelheid wisselen en daardoor ook gemakkelijk de helm open en dicht kunnen klappen. Rijd je veel in de stad? Dan is een systeemhelm de perfecte aanwinst voor jouw motor. Een belangrijk voordeel van de systeemhelm is dat je eenvoudig een bluetooth headset kunt inbouwen. Wil je liever een sterke helm die optimale veiligheid biedt? Kijk dan eens naar het aanbod van integraalhelmen.


Goede systeemhelmen bieden niet alleen gemak, maar ook meer bescherming dan bijvoorbeeld jethelmen. Je kunt de systeemhelmen in heel veel uitvoeringen aanschaffen: het is helemaal aan jou om te bepalen wat voor jou de beste keuze is. Bekijk de verschillende helmen van topmerken als Shark, BELL, Nolan en meer: zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt! Ontdek al jouw mogelijkheden, vergelijk je opties en maak de beste keuze voor jouw nieuwe motorhelm.


1496 Systeemhelmen geselecteerd

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.