> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Jethelmen

Een goede motorhelm is een belangrijke en verplichte accessoire wanneer je eigenaar bent van een motor. Onder andere jethelmen behoren tot jouw mogelijkheden: dit type helm heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo is er sprake van een ruim gezichtsveld en kun je daarnaast heel eenvoudig een bril dragen wanneer je dit type helm draagt. Op deze pagina vind je ons complete aanbod van jethelmen. Ontdek jouw mogelijkheden, vergelijk je opties van verschillende merken en maak de beste keuze. Zo weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit, zonder dat dit je veel tijd kost. Benieuwd naar alle jethelmen? Bekijk ze hier!

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Maat
Meer
Winkel MB
Prijs

Type Jethelmen

Jethelmen bieden een aantal voordelen ten opzichte van andere type helmen. Ze zijn namelijk zeer geschikt om met bril te dragen. Dit komt omdat deze helmen het gezicht volledig vrij laten: alleen de oren en een gedeelte van het voorhoofd zijn bedekt. Je hebt met dit type helm ook een ruim gezichtsveld, wat zeer prettig is op de motor. Jethelmen bieden wel minder bescherming dan de integraalhelm. Wil jij verzekerd zijn van optimale bescherming? Kijk dan eens op de pagina met integraalhelmen.


Wanneer je jouw zoektocht naar jethelmen start, zul je ontdekken dat er binnen deze soort heel wat mogelijkheden zijn. Je kunt diverse soorten jethelmen vinden: er zijn jethelmen met en zonder vizier, maar ook helmen die met bril worden geleverd. Een vizier is handig om zo te voorkomen dat wind en vliegjes in de ogen terecht komen. Wanneer je graag optimale bescherming van de ogen wilt, kun je de pagina met vizieren bekijken: je weet op deze manier zeker dat je kiest voor veiligheid en meer comfort. Benieuwd naar al je mogelijkheden? Bekijk hier alle jethelmen van topmerken en vergelijk ze online met elkaar: zo wordt het nog makkelijker om de juiste keuze te maken.1276 Jethelmen geselecteerd

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.