> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Integraalhelmen

Integraalhelmen zijn een van de vele soorten helmen die je voor je motor kunt aanschaffen. Wanneer je een rit op de motor gaat maken is het dan ook zeker aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden van een integraalhelm. De juiste bescherming is van groot belang op de motor en hier kun je dan ook zeker van op aan bij het gebruik van de integraalhelm. Op deze pagina vind je een overzicht van alle integraalhelmen van topmerken. Zo weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit en kun je met een veilig gevoel de weg op. Benieuwd naar andere type helmen? Kijk dan eens op de pagina systeemhelmen!

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Maat
Meer
Winkel MB
Prijs

Type Integraalhelmen

Een integraalhelm is een gesloten helm die voor extra bescherming van het hoofd zorgt vanwege het vaste kingedeelte. De schaal van deze helm bestaat uit een gedeelte: dit type helm biedt dan ook de optimale bescherming bij valpartijen. Een belangrijk voordeel van de integraalhelm is dat je kiest voor een stille en aerodynamische helm die ook nog eens perfect is voor in de winter. Het is wel belangrijk om een andere helm aan te schaffen voor in de zomer, omdat integraalhelmen hier vaak te warm voor zijn. Kijk eens op onze pagina van systeemhelmen voor de perfecte helmen voor buiten het winterseizoen.


Er zijn heel veel verschillende integraalhelmen verkrijgbaar: ze zijn er in alle prijscategorieën. Het is aan jou om te bepalen hoeveel je uit wilt geven aan je nieuwe helm. Op deze pagina vind je alle integraalhelmen van topmerken als AGV, Scorpion en LS2. De verschillen tussen de helmen zitten hem vooral in het materiaal, maar ook in de afwerking, de mate van comfort en het veiligheidsniveau. De meeste integraalhelmen zijn voorzien van een ingebouwd zonnevizier en uitneembare binnenvoering. Verder is ook de aanwezigheid van ventilatie belangrijk: kijk hier goed naar als je een integraalhelm gaat aanschaffen. Bekijk hier het complete aanbod en kies voor de beste motorhelm!


3101 Integraalhelmen geselecteerd

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.