> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Adventure helmen

Wil je buiten de gebaande paden treden? De juiste adventure helmen bieden niet alleen optimale bescherming, maar zorgen er ook voor dat je zonder enige belemmering offroad kunt gaan. De adventure helm bestaat uit één deel en lijkt hiermee op een integraalhelm, maar er is een belangrijk verschil: de aanwezigheid van de peak. Deze zorgt voor optimale bescherming tegen zand en zon. Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden met een adventure helm? Op deze pagina vind je het complete aanbod van adventure helmen. Bekijk je opties, vergelijk ze en maak de beste keuze: zo makkelijk kan het zijn!

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Maat
Meer
Winkel MB
Prijs

Type Adventure helmen

Met adventure helmen hoef je je niet tegen de laten houden door een beetje zand en modder. De helmen zijn voorzien van een handige peak: een bescherming tegen verblinding van de zon maar ook tegen vallend zand tijdens het offroad rijden. Wanneer je als motorrijder ook af en toe van de geasfalteerde wegen af wilt gaan, heb je baat bij een helm die jou hierbij de beste bescherming biedt. De adventure helm biedt je de veiligheid die je in dit geval nodig hebt. Maak je veel kilometers op je motor en verlaat je hierbij de verharde wegen? Dan is een adventure helm precies wat je nodig hebt. Staat gemak en optimale bescherming op de eerste plaats? Kijk dan eens op de pagina integraalhelmen.


Een adventure helm is licht van gewicht, zit comfortabel om het hoofd en biedt daarnaast ook de juiste ventilatie. Je kunt de helm lange tijd achter elkaar ophouden en tijdens het rijden zul je geen hinder ondervinden van de helm: zo kun jij je optimaal focussen op je rit! Combineer je helm met een goede uitrusting in de vorm van een goede motorjas. Wil je jouw hele lichaam voorzien van de beste bescherming? Kijk dan eens naar de pagina met adventure motorlaarzen. Zo ben je van top tot teen beschermt en houdt niets je meer tegen om op pad te gaan!

63 Adventure helmen geselecteerd

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.