> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Motorhelmen

Ga je een rit op de motor maken? Dan is goede bescherming van je hoofd erg belangrijk: goede motorhelmen zijn er gelukkig genoeg te vinden. Je bent hiermee niet alleen verzekerd van een goede bescherming, maar ook van comfort. In je zoektocht naar een helm heb je de keuze uit heel veel verschillende motorhelmen. Het is aan jou om te bepalen welke aan jouw wensen voldoet. Hier hebben we in ieder geval de beste motorhelmen voor jou geselecteerd. Het wordt zo een stuk makkelijker om een goede keuze te maken. Wil je graag een goede helm waarmee je goed rondom zicht hebt? Kijk dan eens op onze pagina van jethelmen. Ook andere soorten helmen vind je online!

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Maat
Meer
Winkel MB
Prijs

Type Motorhelmen

Het dragen van een goede motorhelm is onmisbaar en zelfs verplicht: je zorgt hiermee voor extra veiligheid op de motor. In het verkeer zit een ongeluk in een klein hoekje en je doet er dan ook goed aan om je hoofd te beschermen. Een goede helm zorgt voor de nodige veiligheid, maar moet ook altijd lekker zitten. En omdat je de keuze hebt uit verschillende soorten motorhelmen is het altijd mogelijk om een geschikt exemplaar te vinden. Zoek je naar een helm die perfect is voor bescherming in de winter? Kijk eens op onze pagina van integraalhelmen.


Voor iedere type motorrijder is een goede helm te vinden. Wil je er zeker van zijn dat je opvalt? Bekijk hier eens de pagina voor adventure helmen. Let bij het uitkiezen van een motorhelm niet alleen op het design, maar ook op het comfort van een motorhelm: de helm moet lekker zitten en de pasvorm moet correct zijn. Op deze manier is het geen straf om de helm te dragen. Het is daarnaast ook altijd belangrijk om te kijken naar speciale extra’s, zoals de aanwezigheid van een zonnevizier. Bekijk hier de pagina voor vizieren om zeker te zijn van de optimale bescherming en veiligheid.


30404 Motorhelmen geselecteerd

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.