> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Motorsloten

Natuurlijk, je zult je motor zoveel mogelijk willen beschermen tegen beschadiging door krassen. Maar als het gaat om diefstal is het ook wel zo prettig dat je kunt rekenen op goede motorsloten. En die zijn er genoeg: motorsloten bieden niet alleen optimale bescherming, maar ook gemak. Ze zijn licht van gewicht, goedgekeurd door verzekeraars en kunnen daarnaast heel gemakkelijk aan een rek of lantaarnpaal vastgemaakt worden. Op deze pagina vind je een overzicht van alle motorsloten in het assortiment en ben je in staat om de beste keuze te maken voor jouw motor!

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Winkel MB
Prijs

Type Motorsloten

Bekijk hier het complete aanbod van motorsloten van topkwaliteit. Met een goed slot voorkom je dat jouw motor gestolen wordt. Een gestolen motor brengt heel wat meer kosten en teleurstelling met zich mee, je doet er dan ook goed aan om te investeren in een goed slot voor de motor. Er zijn verschillende soorten motorsloten verkrijgbaar: hoe hoger de ART keurmerk, hoe beter het slot. Let hier dan ook op bij het uitkiezen van een motorslot. Daarnaast kun je kiezen voor een kettingslot, een beugelslot, een schijfremslot, een alarmslot of een muuranker. Er is voor ieder wat wils te vinden in aanbod van motorsloten. Het is vooral belangrijk om het slot te kiezen waar jij je goed bij voelt.


De beste bescherming van je motor: dit realiseer je met de aanschaf van een goed slot. Je kunt hier onder andere terecht voor sloten van Abus, maar er zijn ook andere goede merken verkrijgbaar. Je bent heel goed in staat een kwalitatief slot voor je motor te kopen. Wil je verzekerd zijn van nog betere bescherming? Kijk eens op de pagina motorhoezen, waar je handige hoezen kunt vinden waarmee je jouw motor minder goed zichtbaar maakt en beschermd tegen krassen. Ontdek hier al je mogelijkheden!


164 Motorsloten geselecteerd

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.