> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Tanktassen

Ga je een lange rit op de motor maken? Dan is het zeker aan te raden om eens te kijken naar de aanschaf van een tanktas. Tanktassen zijn niet alleen makkelijk in gebruik, maar bieden ook heel veel comfort en zelfs de nodige bescherming op de motor. Ook wanneer je jouw motor gebruikt voor woon-werkverkeer is het zeker aan te raden om de tanktas te gebruiken voor het vervoer van je persoonlijke bezittingen. We hebben alle goede tanktassen voor jou verzameld en op één pagina geplaatst: zo is het nog makkelijker voor jou om snel een goede keuze te maken. Ontdek hier meteen jouw opties!

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0
Winkel MB
Prijs

Type Tanktassen

Een tanktas is een speciale tas die je gebruikt voor het vervoeren van diverse spullen. Het gaat meestal om een compacte tas die verkrijgbaar is in verschillende volumes. De tas wordt op de tank van de motor bevestigd: hier komt dan ook de naam tanktas vandaan. Omdat de tas heel makkelijk te bevestigen is aan de motor, heb je jouw spullen altijd snel bij de hand. Dit type motortas is te splitsen in meerdere onderdelen, waardoor je de tas heel flexibel gebruikt. Ben je op zoek naar een goede rugtas voor je motor? Kijk hier op de pagina motor rugtassen.


Op het gebied van tanktassen kun je hier terecht voor heel veel merken. Zo vind je hier tassen van topmerken als Alpinestars en Dainese, maar zijn er ook andere merken beschikbaar, zoals Richa, GIVI, Held en Kriega. Dankzij het ruime aanbod van tanktassen is het goed mogelijk om de geschikte tas te vinden. Kijk niet alleen naar het volume van de tas, maar ook het materiaal en de manier van bevestigen. Wil je meer spullen meenemen, bijvoorbeeld omdat je op een meerdaagse trip gaat? Dan is het mogelijk handig om koffers op de motor te plaatsen. Bekijk de pagina motorkoffers voor het complete aanbod.


350 Tanktassen geselecteerd

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.