> Compleet overzicht van tientallen webshops

> Mis geen enkele aanbieding

Motor rugtassen

Extra gemak onderweg op de motor: een van de manieren waarop je dit bereikt is door het aanschaffen van een rugzak. En omdat er heel veel motor rugtassen verkrijgbaar zijn, ben je altijd in staat om een tas te vinden die aan jouw wensen voldoet. De beste kwaliteit motor rugtassen vind je op deze pagina: we hebben de beste opties voor jou geselecteerd. Hierdoor maak je sneller een keuze en ben je daarnaast altijd verzekerd van goede kwaliteit. En dat kun je goed gebruiken wanneer je met je motor op pad gaat. Bekijk alle motor rugtassen en vergelijk je opties: zo maak je de beste keuze!

Filter & sorteer
Sorteer
Filters 0

Type Motor rugtassen

Wat is het verschil tussen een motor rugtas en een normale rugtas? Motor rugtassen zijn speciaal gemaakt om op de motor te dragen. De rugtassen kun je optimaal bevestigen aan je lichaam, met een borst- of tailleriem. Daarnaast zal een rugtas ook beter beschermen bij een val, omdat er sprake is van extra versteviging. Je hebt qua materiaal de keuze uit leer en textiel. Je kunt het dan ook goed op je motorkleding afstemmen. Bekijk op de pagina motorbroeken de mogelijkheden voor een goede broek van leer of textiel, zodat deze goed matcht met je rugtas.


Door een kijkje te nemen bij de motor rugtassen kun je gaan ontdekken wat je mogelijkheden zijn. Er zijn natuurlijk diverse merken, maar ook heel veel verschillende uitvoeringen. Wat voor jou de beste keuze is, is natuurlijk afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren. Motor rugtassen zijn voornamelijk geschikt voor het meenemen van kleine dingen. Op deze manier kies je voor gemak en belast je jouw rug niet. Wil je wel grote dingen meenemen? Kijk dan op de pagina met motorkoffers: hier vind je tal van soorten koffers waar je grote voorwerpen in kunt doen.

0 Rugtassen geselecteerd

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.